Phone (+40) 746 147 617

Termeni si Conditii

Definiții

Termenii „Workforce Management”, „Workforce”, „site-ul”, „Workforce Recrutare”, „noi”, „compania” reprezinta firma Workforce Management SRL-D si serviciile sale oferite prin site-ul Workforce-Management.ro, cu sediul social in Cluj Napoca, Judet Cluj.

Prin termenul „Utilizatorul” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul Workforce, indiferent de motiv.

Termenii „Regulament”, „Acord”, „Contract”, „Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

 

Acceptarea acordului de utilizare

Acest acord se aplica site-ului Workforce Management, serviciilor si continutului acestuia. Prin crearea unui cont pe site, sistemul va genera un profil accesibil pe site, dar care poate fi dezactivat prin folosirea optiunilor corespunzatoare. Site-ul, serviciile si continutul Workforce-Management.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul acord. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul Workforce-Management.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati „Termenii si Conditiile” noastre. Workforce Management SRL-D, numita in continuare „Compania”, poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina frecvent pentru a reciti „Termenii si Conditiile” deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului Workforce-Management.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului acord.

 

Descrierea serviciilor

Site-ul Workforce-Management.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: forumuri, servicii de vanzare-cumparare, content personalizat. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-urilor Workforce-Management.ro eu pentru furnizarea serviciilor sale.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile Workforce-Management.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative Workforce-Management.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru Workforce-Management.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite „asa cum sunt”, iar Workforce-Management.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

 

Pachetele disponibile, plata pachetelor, și alte tranzacții

Accesul la serviciile de listare a platformei Workforce poate să fie permis doar după plata unui pachet din cele trei variante disponibile (exceptând pachetul Freemium, care este gratuit). Toate plățile, incluzând prin aceasta taxele aplicabile acestor plați, vor fi realizate pe bază de factură proformă sau, la solicitarea dvs, pe bază de factură fiscală, în Lei, conversia EURO în moneda românească realizându-se la data emiterii facturii proforme. Accesul la serviciile noastre nu va fi permis decât după momentul la care se confirmă transferul de bani în contul Workforce Management.

În situația în care doriți încetarea furnizării serviciilor Workforce către dumneavoastră, întelegeți și sunteți de acord cu faptul că plățile deja efectuate nu sunt și nu vor fi returnate.

Serviciile furnizate de către Workforce se comercializează sub formă de pachet, prețurile afișate nefiind calculate per anunț, ci pentru întregul pachet. Workforce își poate modifica prețurile stabilite pentru furnizarea serviciilor, la fel cum poate modifica orice altă clauză a prezentului acord. Schimbarea se poate produce în orice moment și va fi vizibilă prin majorarea/reducerea prețurilor afișate pe paginile Workforce, precum și prin anunțarea modificărilor în newsletter-ul săptămânal.

Acceptați și sunteți de acord că orice întarziere în plata sumelor de bani către Workforce va constitui o încalcare a prevederilor prezentului acord. În condițiile în care Workforce își rezervă dreptul să adopte și alte atitudini permise de lege sau contract, sunteți de acord și întelegeți să RAMBURSAȚI ÎN TOTALITATE CĂTRE Workforce TOATE COSTURILE ȘI CHELTUIELILE CARE POT REZULTA ÎN LEGĂTURĂ CU RECUPERAREA SAU ÎNCERCAREA DE RECUPERARE A ACESTOR SUME NEPLĂTITTE.

Protecția utilizatorilor (Companii/Candidați)

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul Workforce este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Noi nu vom cere niciodata datele dvs de inregistrare in contul Workforce prin mesaje sau apeluri nesolicitate de catre dumneavoastra in mod expres. De asemenea, va recomandam sa semnati log off / sign out din contul de utilizator Workforce, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in Workforce.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (biblioteci, librarii, cafenele, restaurante etc)

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Workforce in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Workforce nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc. Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator.

Suspendarea accesului utilizatorilor pe platforma Workforce

Workforce poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la platforma Workforce sau la o parte a acestui continut. In acest sens, Workforce poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. De asemenea, Workforce, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

In cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile sectiunii Pachetele disponibile, plata pachetelor, si alte tranzactii al prezentului document. In cazul restrictionarii accesului utilizatorilor de servicii platite, acestia inteleg si sunt de acord ca singurele pretentii pe care le vor putea formula impotriva Workforce se limiteaza la restituirea partii de tarif corespunzatoare perioadei restrictionate.

Modificări aduse Workforce

Workforce isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Workforce isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut, daca circumstantele o cer.

Lipsa garanției și declinării de răspundere

Ne preocupa si lucram zilnic in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate pe platforma noastra. Cu toate acestea, Workforce nu poate garanta 100% caracterul corect, complet si actual al informatiilor prezentate in CV-urile candidatilor si anunturile de recrutare postate de companii, a Workforce, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. Workforce nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de Workforce.

Mentionam ca nu garantam acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori a serviciilor furnizate de Workforce. De asemenea, nu garantam faptul ca sistemele informatice sau programele folosite de Workforce pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe Workforce sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Workforce pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

Forța Majora

Workforce, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Workforce nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa noastra. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Workforce, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Workforce, erorile de operare, greva, etc.

Modificarea termenilor prezentului acord

 

Workforce este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Va recomandam sa recititi acest document cu periodicitate, astfel incat sa fiti la curent cu toate modificarile aduse acestuia. Accesul pe platforma Workforce si folosirea serviciilor noastre implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de Workforce pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Conținutul și publicitatea furnizate de terțe părți

 

Parti ale continutului inclus pe platforma Workforce pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Workforce are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Workforce pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Workforce nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Workforce nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

Notificări

 

Orice notificare catre Workforce trebuie trimisa in scris, prin e-mail sauprin intermediul postei, la adresa mentionata in sectiunea Contact.

 

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul Workforce-Management.ro, va obligati sa:

1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si

2) sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Workforce Management SRL-D are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului Workforce-Management.ro.

 

Important!

Echipa de suport va lua masura blocarii definitive, a accesului la site-ul Workforce-Management.ro, utilizatorilor care incalca termenii si conditiile de utilizare, pentru toate conturile detinute de acestia:

 1. continut pornografic/erotic si furt de identitate / profil fals – banare definitiva imediata
 2. spam si limbaj inadecvat – banare definitiva dupa primul avertisment)

Va multumim pentru intelegere!

 

Anunturile ce au un continut neadecvat  nu sunt agreate pe site-ul Workforce.

Workforce Management SRL-D poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

 

Companiile care recruteaza pentru strainatate sunt rugate sa trimita o copie a inregistrarii de la Inspectoratul Teritorial de Munca in raza caruia pe email la contact@workforce-management.ro.

 

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie.

 

Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:

 1. a) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 2. b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare, discriminatorii sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica sau fata de orice alt tert;
 3. c) sa postati, difuzati sau transmiteti material (imagine, text) :

– pornografic, erotic sau sexual explicit, de orice fel si in orice forma

– care promoveaza actele de pedofilie, de incest sau de bestialitate

– care promoveaza ura fata de anumite grupuri de persoane, din motive legate de: rasa, origine etnica, religie, dizabilitati, sex, varsta, statut de veteran, identitate sau orientare sexuala.

 1. d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
 2. e) incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
 3. f) sa incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, „junk mail”, „spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop.

Este interzisa crearea de profile personale referitoare la: videochat, servicii de escorta, masaj erotic, sau altele de acest gen. Pentru promovarea unei companii sau afaceri este obligatoriu sa utilizezi Profilul Business, cu respectarea tuturor termenilor si conditiilor mentionate in prezentul document.

 1. g) sa aveti conturi multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt folosite pe aceeasi tema;
 2. h) sa promovati sau furnizati informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri „crush”;
 3. i) posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.);
 4. j) sa folositi materialul obtinut prin intermediul platformei Workforce in scopuri concurentiale
 5. k) posta, difuza sau transmite orice alt material care contravine, in orice fel, normelor legale in vigoare.

 

Workforce Management SRL-D nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

 

Workforce Management SRL-D actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. De aceea, Workforce Management SRL-D nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele postate, difuzate sau transmise de catre utilizatorii sai. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

 

Workforce Management SRL-D isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile sau camerele de chat ii garantati firmei Workforce dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.

 

Apreciem si incurajam mesajele clientilor nostril, venind constant in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Mentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

 

Informatii pentru utilizatori

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Workforce Management SRL-D poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.

 

Workforce Management SRL-D nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara si in conformitate cu politica de confidentialitate.

 

Workforce Management SRL-D isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre Workforce Management SRL-D sau de catre un tert implicat.

 

Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Workforce Management SRL-D in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

 

Workforce Management SRL-D, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. Workforce Management SRL-D poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

 

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile Workforce-Management.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Workforce Management SRL-D poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului Workforce-Management.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile Workforce-Management.ro. Mai mult, Workforce Management SRL-D nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul Workforce-Management.ro.

 

Utilizarea materialelor

Workforce Management SRL-D va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul Workforce-Management.ro (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestor site-uri, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea Workforce Management SRL-. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a Workforce Management SRL-D, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. Este strict interzisa utilizarea informatiilor din baza de date, precum si orice fel de material obtinut prin intermediul utilizarii platformei Workforce, respectiv a serviciilor prestate de Workforce in scopuri concurentiale, indiferent daca caracterul acestora este cu titlu gratuit sau titlu oneros. In cazul in care Workforce va constata faptul ca exista indicii temeinice cu privire la incalcarea interdictiei mai sus mentionate, vom proceda de indata la blocarea si stergerea contului utilizatorilor care au incalcat aceste prevederi, fara nici o despagubire. De asemenea, sanctiunea pentru incalcarea prevederilor mai sus mentionate va atrage decaderea utilizatorilor din dreptul de a solicita restiuirea oricaror sume achitate pentru achizitionarea serviciilor Workforce, chiar si in cazul in care pana la data constatarii culpei de catre companie, serviciile achitate nu au fost prestate in totalitate, sau partial.

 

Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre Workforce Management SRL-D accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

 

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul Workforce-Management.ro

Workforce Management SRL-D nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti oricarui site al Workforce-Management.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati Workforce Management SRL-D permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener Workforce Management SRL-D.

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

 

Continut pagina profil pe Workforce-Management.ro

Workforce Management SRL-D nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor de site-ul Workforce-Management.ro. Trimitand continut pentru includerea in paginile personale de pe site-ul Workforce-Management.ro, dati Workforce Management SRL-D permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul site-ului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii site-ului dumneavoastra personal. Aceasta permisiune exista doar atat timp cat site-ul dumneavoastra personal este gazduit pe site-ul Workforce Management SRL-D nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor de site-ul Workforce-Management.ro. Trimitand continut pentru includerea in paginile personale de pe site-ul Workforce-Management.ro u, dati Workforce Management SRL-D permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul site-ului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii site-ului dumneavoastra personal detinut de Workforce Management SRL-D si va disparea in momentul in care contul dumneavoastra de pe site-ul Workforce-Management.ro va fi sters. Ati luat la cunostinta ca Workforce Management SRL-D nu cerceteaza continutul conturilor in momentul deschiderii lor, dar isi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de Workforce Management SRL-D, de a refuza sau sterge, dupa cum cred de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul portalului. Workforce Management SRL-D si orice alta persoana desemnata de Workforce Management SRL-D, au dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Conditiile de Utilizare sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut.

 

Responsabilitatile Workforce Management SRL-D

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Workforce-Management.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor Workforce-Management.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Workforce Management SRL-D (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

 

Workforce Management SRL-D nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

 

Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Workforce Management SRL-D nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

 

Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Workforce Management SRL-D nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Workforce Management SRL-D a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 1. a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului Workforce-Management.ro;
 2. b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
 3. c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului Workforce-Management.ro;
 4. d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

 1. a) utilizarea serviciilor site-ului Workforce-Management.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”.
 2. b) Workforce Management SRL-D nu ofera nici o garantie ca:

b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor Workforce-Management.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;

b.4) orice eroare de program va fi corectata;

 1. c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Workforce Management SRL-D se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

 

Legea aplicabilă și jurisdicție

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol „Termeni si conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti „Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Workforce Management SRL-D in privinta utilizarii site-ului Workforce-Management.ro.

 

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

 

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Workforce Management SRL-D si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-uluiWorkforce-Management.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Workforce Management SRL-D sau site-ul sau(inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii Workforce Management SRL-D sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Workforce Management SRL-D vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

 

Va multumim ca folositi serviciile noastre!

Certificare ISO

Workforce Management este certificata conform standardului de management al calitatii SR EN ISO 9001: 2015 de catre TÜV AUSTRIA, prestigioasa firma internationala de certificare.

Contact

WORKFORCE MANAGEMENT SRL-D
Adresa: Cluj-Napoca;
Telefon: (+40) 746 147 617;
E-mail: contact@workforce-management.ro;
Site web: http://workforce-management.ro.

NEWSLETTER