Phone (+40) 746 147 617

SEITEQ SERVICES SRL 124 views

Această companie nu are joburi active

SEITEQ SERVICES SRL

Seiteq opereaza pe piata slovaca din anul 2009. Inca de la inceput, satisfactia clientilor nostri a fost principalul nostru obiectiv. Treptat, Seiteq a evoluat intr-una dintre cele mai importante companii slovace care furnizeaza servicii de resurse umane în domeniul IT si industria prelucratoare.

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este de a oferi angajatilor nostri mediul necesar pentru a se dezvolta si a evolua. Acest lucru aduce satisfactie profesionala, care are ca rezultat cresterea calitatii serviciilor noastre. Noi construim relatii stabile si de lunga durata prin complexitatea abordarii noastre fata de nevoile clientilor nostri.

VIZIUNE

Viziunea noastra este de a fi un partener stabil si un angajator pe termen lung in domeniul serviciilor de resurse umane, care sa se situeze printre primele 5 companii de pe fiecare piata, in segmentul serviciilor noastre.
Informație
  • Oras Bucuresti
  • Adresa Strada Tudor Arghezi 52, apt. 3. Sectorul 2
Urmărește-ne pe

Certificare ISO

Workforce Management este certificata conform standardului de management al calitatii SR EN ISO 9001: 2015 de catre TÜV AUSTRIA, prestigioasa firma internationala de certificare.

Contact

WORKFORCE MANAGEMENT SRL-D
Adresa: Cluj-Napoca;
Telefon: (+40) 746 147 617;
E-mail: contact@workforce-management.ro;
Site web: http://workforce-management.ro.

NEWSLETTER