Phone (+40) 746 147 617

Certificare

Workforce Management este certificata conform standardului de management al calitatii SR EN ISO 9001: 2015 de către TÜV AUSTRIA, prestigioasa firma internationala de certificare.

SR EN ISO 9001: 2015 este standardul international care reglementeaza modul de organizare si conducere a activitatilor unei firme, prin care se realizeaza servicii in conformitate cu cerintele clientului si cerintele de reglementare (legi, norme nationale si internationale).

Managementul calitatii

Workforce Management promoveaza cultura calitatii, a inovatiei permanente si a excelentei in realizarea serviciilor destinate clientilor nostri.

Calitatea serviciilor si satisfactia clientilor nostri sunt ingredientele succesului, iar pentru a mentine acest statut, ne asiguram ca mentinem legatura cu fiecare dintre clientii nostri in fiecare stadiu al colaborarii noastre.

Calitatea, asa cum o promovam la Workforce Management, presupune rabdarea si consecventa de a selecta din sute de candidate doar pe aceia care satisfac 100% cerintele clientilor nostri. Inseamna comunicare fluenta, atat cu aplicantii, cat si cu firmele colaboratoare.

Toate aceste lucruri nu se realizeaza la intamplare, iar noi ne asiguram ca livram servicii complete, raportandu-ne intotdeauna la standardele de referinta si buna practica bine definite.

Workforce Management a elaborat si implementat Manualul Calităţii si al Proceselor aferente acestuia; Procedurile pentru comunicare, evaluarea satisfactiei clientilor si rezolvarea reclamatiilor acestora, Procedurile de planificare, monitorizare a sistemului de management, analiza si imbunatatire.

Cel mai important instrument pentru imbunatatirea serviciilor noastre este Chestionarul Alb-Negru, pe care clientii il vor completa ulterior prestarii serviciilor contractate si care are drept scop imbunatatirea imediata a serviciilor, chiar de a doua zi.

Certificare ISO

Workforce Management este certificata conform standardului de management al calitatii SR EN ISO 9001: 2015 de catre TÜV AUSTRIA, prestigioasa firma internationala de certificare.

Contact

WORKFORCE MANAGEMENT SRL-D
Adresa: Cluj-Napoca;
Telefon: (+40) 746 147 617;
E-mail: contact@workforce-management.ro;
Site web: http://workforce-management.ro.

NEWSLETTER